Wie ben ik?

https://i0.wp.com/hondentrimsalonwoef.nl/wp-content/uploads/2017/02/Header_1200x400-3.png?w=770
Header_1200x400-3

Sinds 1 maart 2016 is Hondentrimsalon Woef in Angeren gevestigd. Ik, Ilonka Suiker, ben de trotse eigenaresse. Mijn trimopleiding ben ik in 2014 gestart op het Groenhorst college in Barneveld. De opleiding heb ik 29 februari 2016 met succes behaald en mag mij nu gediplomeerd hondentrimster noemen. Voor de trimopleiding heb ik ook een cursus gevolgd, over het gedrag van honden. Hier heb ik natuurlijk veel baat bij als ik met de honden bezig ben.
Tijdens de trimopleiding heb ik 2 jaar stage gelopen. De trimsalon waar ik stage gelopen heb, heb ik een hoop geleerd en dankzij mijn stagebegeleidster sta ik vol zelfvertrouwen in mijn eigen trimsalon en kan ik elke hond de juiste behandeling geven.

Naast de trimsalon doe ik ook af en toe ook mee aan een trimwedstrijd. Zo heb ik al aan twee wedstrijden deelgenomen. De eerste wedstrijd was bij To Groom in 2015 en ben ik 2de geworden. De tweede wedstrijd was bij So You Think You Can Groom in 2016 en daar ben ik vol trots 1ste geworden.